Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ihmisiä pitää rakastaa. Ei saa halveksia ketään. Katsokaa Minun Poikaani,

kuinka Hän meni syntisten ihmisten luo ja aterioitsi heidän kanssaan. Menkää aina kaikkien ihmisten luo, jotka kutsuvat teitä luokseen, mutta puhukaa heille Minusta ja Minun rakkaudestani heihin. Älkää ylenkatsoko kenenkään seuraa. Minun Poikanikin meni kaikkien syntisten kotiin ja aina keskusteli heidän kanssaan heidän pelastumisestaan. Minä vedän kaikkia ihmisiä parannukseen. Minä tahdon kaikille ihmisille hyvää. Ette saa ylenkatsoa kenenkään seuraa, jos ihmiset pyytävät teitä luokseen. Menkää aina julistamaan kaikille Minun suurta rakkauttani ihmisiä kohtaan. Käyttäkää kaikkia tilaisuuksia pelastaaksenne niin paljon kuin mahdollista.

Menkää aina Minun voimani mukananne ja avatkaa suunne puhumaan Minusta ihmisille, että Minä rakastan teitä jokaista ja vedän heitä puoleeni. Minä en tahdo yhdenkään ihmisen hukkuvan.

       Muistakaa, että kaikki olette syntiä tehneet ja Minun käskyni rikkoneet, ette ole toisianne parempia, kun Minä teitä katson. Kaikki te rikotte Minun käskyjäni vastaan. Kaikki olette poikenneet pois Minun käskyjeni tieltä. Pitäkää Minun käskyni! Minä rankaisen kaikkia, jotka rikkovat käskyjäni vastaan. Käskyni on pyhiä, Pyhä olen Minä. Minä en siedä syntiä. Synti tekee ihmisen onnettomaksi. Minä lähetin Poikani teitä pelastamaan. Syntinne erottavat teidät Minusta. Syntinne on erottava muuri Minun ja teidän välillänne. Tämän erottavan muurin tuli Poikani poistamaan. Hän kärsi ristillä teidän syntienne tähden. Rangaistus oli Hänen päällään, että teillä rauha olisi.

       Minä rakastan kaikkia ihmisiä, en katso henkilöön, kaikkia erotuksetta. Mutta vihaan teidän syntejänne. En voi sietää yhtäkään syntiä teissä. Yksikin synti voi hukuttaa, jos ette tunnusta sitä. Mutta jos tunnustamme, saatte kaikki anteeksi.

       Älkää koskaan Minulta mitään salatko, sillä Minä näen kaikki. Tuokaa kaikki valoon, niin Minä teitä armahdan. En Minä teitä tuomitse vaan armahdan, jos kadutte syntejänne ja tahdotte tehdä parannusta ja puhdistua Poikani sovintoveressä.

       Julistakaa ihmisille Minun rakkauttani. Minä olen rakkaus. Ette ymmärrä Minun rakkauttani teihin. Se on suuri. Ei kukaan voi teitä niin rakastaa, kuin Minä teitä rakastan, sillä Minä olen teidän Luojanne.

Minä rakastan omia luomiani ihmisiä. He kaikki ovat minulle niin rakkaita. Mutta kun ihmiset eivät ota Minun Poikaani vastaan, en Minä voi ottaa teitä kotiin. Minä itken täällä, kun lapseni vaeltavat kaukana Minusta. Lapseni vaeltavat pimeässä ulkona. Minä tahtoisin olla heidän kanssaan kaikissa heidän elämänsä kohtaloissa. Minä tahtoisin aina olla heitä kaikkia lähellä, mutta he kääntävät selkänsä Minulle, omalle Isälleen. Eivät he ymmärrä, kuinka se koskee, koskee, kun Minun lapseni eivät välitä Minusta.

       Lapset, lapset, Minä levitän käsiäni teitä kohti kootakseni teitä luokseni. Ette välitä mitään Minusta, joka itken teidän takianne, kun ette halua tulla kotiin. Täällä kotona on niin hyvä olla kaikilla. Täällä on rakkaus kaikkien kesken. Kaikki rakastavat toisiaan. Tahdottehan tekin tulla Minun valmistamaani kotiin! Tulkaa, tulkaa, tulkaa! Minä levitän käsiäni kaikkia kohti. Ottakaa, ottakaa, ottakaa Minut vastaan!

       Minä otan kaikki teidät kotiin, jos otatte Poikani sovitustyön vastaan. Minä rakastan teitä kaikkia. Ottakaa, ottakaa, ottakaa Poikani sovitustyö vastaan.

       Minä etsin kaikkia kadonneita. Näen kaikkien ihmisten tuskan täällä synnin maassa. Minä olen teidän Isänne ja suren teidän puolestanne. Suren, suren, suren! Ottakaa, ottakaa, ottakaa Poikani sovitustyö vastaan! Minä etsin kaikkia kadonneita. Minä tahdon teitä armahtaa. Ottakaa Poikani sovitustyö vastaan! Minä pelastan teidät, jos otatte Poikani sovitustyön vastaan syntienne puhdistavana voimana.

       Minä olen teidän Isänne. Rakastan teitä, rakastan teitä! Minun kodissani on sijaa kaikille. Kaikille kuuluu pelastus, ei ketään eroteta.

Kaikki ovat syntiä tehneet, ei ole ketään, joka kelpaisi ilman veren voimaa. Poikani veressä on taivaan ovi. Tulkaa Poikani veren kautta sisälle Minun kotiini. Tulkaa puhdistuslähteelle.! Tulkaa, tulkaa, Poikani veren kautta pääsette perille! Ylistäkää Poikani veren voimaa! Ylistäkää Minua! Ylistäkää, ylistäkää. Minä olen teidät kaikki itselleni ostanut. Minä etsin kaikkia ihmisiä. Kaikkia vedän puoleeni. Ottakaa vastaan Poikani sovitustyö. Minä rakastan, rakastan teitä. Minä annoin kaikille oman Poikani. Ette ymmärrä, mitä se Minulle merkitsee. Ette voi käsittää, kuinka minun rakkauteni on suuri. Ette ymmärrä ollenkaan rakkauttani teitä kohtaan. Minun rakkauteni teitä kohtaa ilmenee Pojassani, jonka annoin ristille naulita. Hän oli teidän sijastanne ristille naulittuna. Naulojen jäljet Hänen käsissään kertovat siitä, kuinka Hän kärsi ristillä teidän tähtenne.

       Minun Poikani istuu täällä taivaassa Minun oikealla puolellani. Hän rukoilee teidän puolestanne Minua. Hän suree kaikkien ihmisten sielujen puolesta. Hän tahtoisi kaikki pelastaa Minulle. Mutta, kun ette ota vastaan Hänen verensä puhdistavaa voimaa, ette saa anteeksi ja ette pääse tänne perille. Minä annoin rakkauteni teille. Uhrasin oman Poikani, oman Poikani. Minä tahtoisin kaikkia armahtaa. En voi, kun halveksitte Minua ja Poikani veren voimaa. Poikaani ja Minua te halveksitte, vaikka Minä olen valmistanut teille ihanan asunnon.

       Päästäksenne sinne lähetin Poikani. Lunastushinta oli Hänen verensä. Hänen verensä on Minun ja ihmisten välillä silta. Sitä pitkin voitte kulkea tänne perille. Kukaan ei voi päästä taivaaseen muuta tietä kuin sitä tietä, jonka Poikani ristillä teille antoi. Hänen verensä on se tie. Se on silta taivaaseen. Kaikki, jotka kulkevat sitä tietä, Minä sanon: ”Te pääsette kaikki perille sitä tietä”.

 

      

 

 

 

 

©2019 VALKEUS - suntuubi.com