Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ystäväni - jos tietäisit, että sinulla on ainoastaan vuosi elinaikaa jäljellä, mitä silloin tekisit ?

Jatkaisit elämääsi samaa rataa loppuun saakka, hoitaisit välisi omaisiisi nähden kuntoon tai olisit täysin välinpitämätön kaikesta.

Ehkä sinä pelkäisit kaikkea tulevaa, pelkäisit kaikkien siteiden katkeavan, olisit epätoivoinen  ja epävarma tulevaisuudesta ja kaikista eniten pelkäisit kuolemaa. Entä sitten, kun aika vähenee vuodesta kuukauteen, kuukaudesta viikkoon, viikosta yhteen päivään. Muuttuuko tilanteesi yhtään ? Mitä lyhemmäksi elinaikasi käy, lisääntyykö sinun epätoivosi ?

Mitä sitten, kun vedät viimeisen henkäyksesi ? Kuka seisoo sinun rinnallasi, kuka on sinun turvasi ja lohduttajasi. Nyt on myöhäistä miettiä niitä, aika maan ja taivaan välillä on lopullisesti katkennut.

Täällä sinä elit 70 vuotta, eli n.25.550 päivää tai 36.792.000 minuuttia.Elitkö jokaisen vuotesi, jokaisen päivän ja vielä jokaisen minuutin täydellisessä epävarmuudessa, epätoivossa ja pimeydessä ? Joka vuosi vuodesta toiseen olit täysin epävarma, mitä tulee elämäsi jälkeen. Ehkä sinä sanoit ja ajattelit, että kaikki loppuu ja katkeaa, että haihdut ikäänkuin savuna ilmaan.

Kerran sinä kohtasit erään traktaatin jakajan, joka ojensi sinulle pienen ja ohuen lehtisen. Lehtinen kertoi kaidasta tiestä, kertoi Vapahtajasta Jeesuksesta, joka tuli  sovittamaan sinunkin syntisi. Sinä nauroit  ja pilkkasit tuota uskovaa ihmistä. Otit ehkä lehtisen, mutta revit sen ja sanoit voivasi elää hyvin ilman Jeesusta.

Nyt sinäkin olet jo matkasi päättänyt. Kuljit omaa tietäsi loppuun saakka. Et sinä vähääkään välittänyt tuosta kaidasta tiestä. Olit tietoinen siitä, sinulle oli siitä kerrottu. Traktaatissa oli kerrottu mitä tulee kuoleman jälkeen, mutta sinä et halunnut sitä lukea. Nyt taipaleesi on päättynyt, olet valintasi lopullisesti tehnyt.

Ystäväni, - sinulla on vielä aikaa !!  Varoitan vakavasti sinua: Älä tee tätä samaa virhettä !! Sinulla on mahdollisuus elää toisin, aikaa on vielä. MUTTA: ÄLÄ AIKAILE JA SIIRRÄ VALINTAASI YHTÄÄN TUONNEMMAKSI. Sinä et tiedä elinpäiviesi pituutta. SINUN ON TEHTÄVÄ VALINTASI TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ !!

ET MISSÄÄN, IKINÄ JA KOSKAAN tule enempää katumaan kerran sitä, että sinä hylkäsit Vapahtajasi, sinulla oli  mukamas varaa kulkea omia teitäsi ja hyljätä kaita tie.

Ystäväni, PYSÄHDY NYT ! ELÄMÄSI TÄRKEIMMÄT MINUUTIT OVAT ESILLÄ !   POLVISTU NÖYRÄSTI VAPAHTAJASI ETEEN JA TUNNUSTA SYNTISI PYYTÄEN NIITÄ ANTEEKSI. PYYDÄ JEESUSTA TULEMAAN ELÄMÄÄSI; OTTAMAAN ELÄMÄSI HALLINNAN JA MUUTTAMAAN SEN. 

ÄLÄ SIIRRÄ TUONNEMMAKSI, NYT ON PELASTUKSESI AIKA:  SE ON VALINTA,JOTA     

E   T         I K I N Ä        KADU !

©2019 VALKEUS - suntuubi.com