Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjoitan parasta aikaa Lura Johnson Grubbin elämänkertaa.

Toivon, että se saa monet teistä pysähtymään ja hiljentymään.

Uskon, että sanomaa siitä, ettei meidän kenenkään elämämme pääty kuolemaan, tulee levittää mahdollisimman paljon. Sanomaa siitä, että Jeesus Kristus, meidän Kallis Vapahtajamme ei hylkää AINUTTAKAAN, joka haluaa Hänen luokseen tulla. Ei ole sellaista syntiä, jota Hän ei luokseen tulevalle antaisi anteeksi! Samalla meidän tulee VAROITTAA ihmisiä siitä, että ilman JEESUSTA jokainen ihminen joutuu iankaikkiseen kadotukseen. Jokaisen, joka haluaa pelastua, on otettava Jeesus vastaan elämäänsä ja sydämeensä. Maailmassa ei ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaan ihmistä, joka ei haluaisi taivaaseen. Kadotus on niin KAUHEA paikka, että sen kuvaaminen on täysin mahdotonta!

    Olen kokenut omassa elämässäni hyvin pysäyttäviä asioita, asioita, jotka ovat pysyvästi muuttaneet elämäni. Raskaita ja kivuliaita, mutta voimavarani on siitä luottamuksessa, että kerran kyyneleet kuivattaisiin pois. Sain kohdata Herrani ensimmäisen kerran 4-5 vuotiaana, kun Hän puhui minulle, jolloin tulin hyvin tietoiseksi Hänen olemassaolostaan.

Mutta minun on ollut pakko käydä ”matkallani” kovia kohtaloita läpi, että oppisin elämään tuomitsematta ketään.

    Meidän täytyy olla valmiita, kun Vapahtajamme noutaa omansa. Ei riitä, että olemme kerran antautuneet Jeesukselle, meidän TÄYTYY antautua joka päivä. Jos Sinä kallis ystäväni tunnet Jumalan kutsun, ole KAIKESSA JA AINA uskollinen Hänelle. Jos sinun sydämesi palaa Hänelle, voit olla täysin varma siitä, että se aika on lähellä, että Herra tulee käyttämään sinua hyvin voimallisesti sielujen pelastumiseksi. Rohkaisen sinua, älä pelkää tätä aikaa, älä pelkää, että sinä et tiedä mitä tehdä, älä pelkää sitä, että sinä olet kyvytön, että sinusta ei ole mihinkään. Ei sinusta itsestäsi olekaan mihinkään, mutta Herrasta on. Herra neuvoo ja opastaa sinua, mitä sinun tulee tehdä. Herra antaa sinulle sanat, mitä sinun tulee puhua ja toimintamallin, mitä sinun tulee tehdä. Jos sinä pyydät Herralta hengellisiä lahjoja, älä unohda sitä, että kaikista TÄRKEIN, mitä sinun tulee pyytää on se, että oppisit rakastamaan Herraasi enemmän. Ei ole hyötyä hyvistä lahjoista, ellet koko sydämestäsi ole halukas rakastamaan Herraa.  Sinun täytyy kuitenkin muistaa se, että pysyt nöyränä ja annat kaiken kunnian yksin Jumalalle. Yksikään ihminen ei voi johdattaa ainoatakaan ihmistä pelastukseen, se on KOKONAAN Herran työtä.

    Jos Jumala antaa voimia ja on Hänen tahtonsa (en epäile sitä), jatkan piakkoin(heti Luran elämänkerran jälkeen) ”Valon syleilyssä” kirjan kirjoittamista. Alusta loppuun, kokonaisuudessaan. Pyrin kirjoittamaan enemmän kuin ennen, eikä niin kuin aikaisemmin, silloin tällöin.

Tässä otteita tulevasta kirjasta:

”Kertomus matkasta tuonpuoleiseen.

Oli marraskuun 18. päivä vuonna 1973. Amerikkalainen kuuden lapsen äiti Betty J. Eadie tuli sairaalaan, jossa hänelle tehtiin osittainen kohdunpoisto. Seuraavana yönä Betty heräsi epätavallisen heikkouden ja yksinäisyyden tunteeseen. Hänet vaivasi hirvittävä vajoamisen kokemus. Myöhemmin Bettylle kerrottiin, että hänen herättämisensä henkiin oli kestänyt neljä tuntia.

    Kuollessaan Betty tunsi voimakkaan energiavirran, kuin jättimäinen magneetti olisi vetänyt hengen hänen rinnastaan ja työntänyt sitä ylöspäin. Hän huomasi katselevansa vuoteella makaavaa ruumistaan sen ulkopuolella. Sitten hänen luokseen tuli lempeitä oppaita, joiden rakastavassa seurassa hän matkasi paratiisillisen kauniiden maisemien halki ja oppi tuntemaan koko maailmankaikkeuden ja ihmiselämän arvoituksen.

    Betty Eadien selkeästi ja yksityiskohtaisesti kuvaileva, totuudestaan varma kertomus kuoleman takaisista kokemuksistaan ja paluustaan elämään on herättänyt laajaa huomiota. Hänen tapaustaan tutkinut yhdysvaltalainen lääkäri Melvin Morse on vakuuttunut siitä, että tähän kirjaan kätkeytyy valtava salaisuus – sama, josta suuret hengelliset opettajat ovat yrittäneet kertoa meille tuhansien vuosien ajan”.

 

 

Lopuksi annan kaikille oikeuden ja luvan kopioida, tulostaa, julkaista uudelleen tai levittää ja jakaa mitä tahansa näiltä ”valkeuden” sivuilta hyväksi näet. Meidän täytyy tehdä Herran työtä, niin kauan kuin Jumala suuressa armossaan antaa aikaa ja Kallis Vapahtajamme noutaa meidät pois!

 

 

 

 

©2019 VALKEUS - suntuubi.com